søndag 7. desember 2014

Litt av julegavene :)

 Jula nærme sæ med stormskritt... Æ har ei lita uka igjen av praksisen min  på nydelige Inderøy i trøndelag :) æ har hatt der kjempeflott, men kjenn at det skal bli veldig godt å komme hjem :) Julestemning har æ fått små drøpp av.... Julemiddag hos Veronika på Ørlandet, og kaffe hos Tove i ett julepynta hus :) og så julemesser da.....først på Austrått og i går på Mule i Levanger med julesanger spilt av Mule skolekorps :) i skrivende stund spille æ julemusikk via Spotify.... Og lengte hjem til familien min :) og strikke selvfølgelig.... Har enda nån prosjekt igjen :) 

    Detalj av Toves broderte juleduk. Flott ikkesant? 

    Stilige pepperkaker!! Har ikke bakt de selv, men har en kamerat som har lagd disse. 


   Har to tantebarn som har bursdag i desember :) Maria får sinnasaujakke og Ravn får sinnasaugenser til bursdagene sine :)  Arti å strikke til unger som bruker strikkaplagg :)   Litt av småstrikkinga som æ har holdt på med nu før jul :) blir litt smågava av det etterhvert :)
   Sjekk de flotte knivan!! Og JA æ kjøpte mæ en av dem.... Har vært uten turkkniv i mange år, så nu va det på tide å investere litt. Skikkelig håndarbeid dette og :)  Kjøpt på julemesse på Mule i Levanger.


   Ha ei fortsatt fin førjulstid :) Ta vare på de gylne øyeblikkan i hverdagen... De kommer ikke tilbake... Men du får stadig flere muligheter til nye gyldne øyeblikk :) Førjulsklem fra Grete Sophie :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar