tirsdag 16. august 2016

Varanger :)

Varanger e flo og fjære, lys og skygge, eventyrere og kreative mennesker i skjønn forening. 
Det e hardført kystklima og lange kalde vintre, men og lange lyse somre, med midnattsol som glitre i Varangerfjorden og i lakseelvene, og som minner oss som bor hær om å nyte lyset som best vi kan før høsten og mørketia overtar. 


Etter ei helg på Varangerfestivalen dro vi innom ett vennepar på hjemveien. Det vet å sette pris på naturens gavmildhet på alle måter. 
Gamle minner etter eldre generasjoner og funn fra fjæra pryder grillhuset, og utenfor er det frodige stauder og sommerblomster. 
Vi kan bare tenke oss alle de deilige kosestundene de har i grillhuset mens nordavinden uler rundt hushjørnene til høsten. 


Konkylier på en gammel kork som er brukt for å holde garn oppe i sjøen.... Lekkert ikke sant? :)    Nyydelige farger i kråkebollene :)


    Kamskjell og haneskjell :)


    Tyske melkeflasker fra 2 verdenskrig. Sjekk skriften på korka... ;)


   Luftwaffes eiendom....... :) :)


   Gammel skråtobakk boks.


   En gammel velbrukt kniv etter bestefaren.


   Stein kan brukes til så mangt :) Nydelige farger som ikke kommer helt frem på dette bildet.


    Hvem trenger å kjøpe fat når naturen har laget det fineste designet?


   Sommerblomster i Varanger :)


   Frodig staudeblomstring i værharde strøk.    Deilig nylaget multekrem fikk vi servert til kaffen når vi kom :) MMMMMMMmmmm rett og slett nydelig!! Hjertelig takk til Anne Sofie og Oddvar for koselige timer i grillhuset :) :) 


    Litt strikking blir det og tid til når man e på tur. Denne gangen er det restegarnskluter, selvfølgelig i Bittamis design.  :)    Ferien e ubønnhørlig over og de to første arbeidsdagene er allerede gått som ett svusj... Ha ei flott uke alle sammen, og husk at livet består av øyeblikk... Nyt dem!! De forsvinner så fort.  Klem fra Sophies verden :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar